Beoordelingen van Nani Noordwijk

Recente recensies van Nani Noordwijk

5 sterren na 116 reviews

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed gekruid. Roti kip is top. Persoonlijk detail als boodschap op de verpakking bij het thuisbezorgen is top. Netjes op tijd bezorgd.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd bezorgd en smaakte heerlijk. De echt surinaamse gerechtjes zijn een aanrader en goed geprijst. De roti is erg smakelijk. De grootte van de kleine portie kip roti is al een goed vullende maaltijd. Nani is een aanrader!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De banaan en roti rol waren heerlijk. Bij de roti kip zat helaas geen rotiplaat en ook geen sambal, ik neem aan vergeten? Hopelijk de volgende keer alles weer compleet, dan is het zeker een aanrader!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bezorgd in goede, gezellige verpakking. En daarna heeeeeerlijk gegeten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijkheid qua tijd van bezorging. Heerlijk van smaak. Zeker een aanrader!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede porties

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti rol! Vulling perfect gekruid, roti plaat (pannenkoek) super lekker en vers. De home-made sambal...respect!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Dit maal ook de pittige chicken burger geprobeerd, echte aanrader. Wel jammer dat de bezorgkosten zijn, dat word overal bij bepaald bedrag toch weggelaten

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Fantastisch Eten afhalen of laten bezorgen hier is een aanrader

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en het eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom van een heerlijke maaltijd genoten. Ik had de rijst met tempeh en kousenband en de vegetarische loempia’s besteld. Alles was goed heet en heel erg snel bezorgd. Mijn complimenten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en precies voldoende wat ik besteld had. Ook nog lekker warm. Vond het erg lekker. Bami 9 Sate saus met sate 10 Hete kipfilet met sperziebonen 8 eieren 7 gemiddeld 8,5 en heb heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vstbvatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en nog flink warm ondanks dat een medewerker het eten naar Noordwijkerhout vervoerd heeft.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee maal de roti (kip normaal/kip pittig) besteld. Was perfect op de voorgestelde tijd afgeleverd. Het eten was echt heerlijk en super warm. De kip was super zacht en smaakte top! De combinatie was goed op elkaar afgestemd en smaakt zeker naar meer. Zeker voor herhaling vatbaar

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en heerlijk eten! Het lieve berichtje geschreven op de tas, maakte me erg blij. Lobi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd en rook al heerlijk. De kipsaté viel wat tegen, maar de rest was enorm lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti en de Vega sizzle is ook helemaal top... en het team makes you smile ;}

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en erg snel

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de roti rol was de plaat hier en daar hard geworden

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend en sharp on time. Eten was warm en heerlijk

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben dit weekend weer lekker genoten van jullie overheerlijke gerechten. Hartelijk gefeliciteerd met jullie 1ste verjaardag. Ga door met jullie hoge kwaliteit en super klantvriendelijke houding, dan worden jullie vast heel oud 👍😃

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk, bestelling goed geregeld. Ik had bijna mijn vingers ook opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!!!! Zeker een aanrader!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best erg lang moeten wachten op de bestelling, uiteindelijk werd het bezorgd, maar we kregen een verkeerde tas. Gebeld, toen kwam de bezorger het omruilen. Na twee uur konden we aan tafel. Gelukkig was het eten heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti! Yummm!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassende lekker, goed en leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Goed warm en snel geleverd! Voor herhaling vatbaar!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is PERFECT!!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was superlekker en heel erg snel bezorgd! Dank jullie wel

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Surinaamse eten dat we ooit hebben gehad! Komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij 1 roti ontbrak het ei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst,het rundvlees en de kousenband was echt zalig,ik heb er al met al ontzettend van genoten,en ik kan Nani iedereen aanbevelen!👍👍😉😋

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer kip zou net beter zijn maar voor derest perfect zeker doen

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren héérlijk gegeten. Echt álles was lekker!! Zeker een aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd!!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische roti en vrolijk vriendelijk personeel. Onze nieuwe favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en op zich ook netjes bezorgd maar een half uur voor de aangegeven tijd! Gelukkig waren we al thuis..........

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nani is echt een aanwinst voor Noordwijk. Ongelofelijk lekker eten voor een hele redelijke prijs en een super vriendelijke bezorging 👍😃

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels bestellen wij wekelijks bij Nani. Het is en blijft goed eten zeg. Ik ken de Surinaamse keuken erg goed en kan echt zeggen dat de kruiden smaken echt authentiek zijn. Smullen geblazen.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rotirol. Erg smaakvol, goed gekruid.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed service

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Goede bezorging ook

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ruim 1,5 uur op een bestellling moeten wachten, terwijl het al kant en klaar bij Nani ligt en alleen maar opgewarmd hoeft te worden. het is niet de eerste keer dat het zo lang duurt. Maar we hebben wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, niet de eerste keer dat ik daar had besteld en ook niet de laatste. Alleen jammer dat het weer 3 kwartier later werd geleverd dan afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en smaak heel goed! Bami kip mag wel iets groter portie zijn

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd en weer super 😋 lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd! Werkelijk alles is fantastisch: de kwaliteit van het eten, de bezorging en de bakjes waarin het eten geleverd wordt. Openen jullie ook een filiaal in Delft? 😀

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit , hoeveelheid , smaak service en verpakking zijn helemaal top De levertijd mag iets sneller (1 1/2 uur)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was Top. Alleen de Saoto was te zout en eigenlijk kan het mij nooit te zout zijn. Dit was te

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op de bestelling. Rotie besteld geen roti vellen erbij. Wel lekker eten deze mensen weten hoe ze moeten koken!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig afgeleverd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Levering duurde beetje lang .maar dat wordt ze vergeven. Echt prima eten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Écht een aanrader

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, warm op tijd bezorgd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg verzorgd, exact op de gevraagde tijd geleverd. En vooral erg lekker!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lang moeten wachten. 18.15 besteld, zou 19.00 bezorgd worden. Om 19.15 gebeld. De bezorger was onderweg zeiden ze. Werd uiteindelijk pas om 19.40 bezorgd.

Reactie van Nani:Hi Jeanette, we snappen dat het erg vervelend is dat u zo lang heeft moeten wachten. Als eerste onze excuses! We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. We willen u laten weten dat het zondag een erg druk was + dat we minder snel waren i.v.m de weersomstandigheden. Wij hopen dat het eten uiteraard wel heeft gesmaakt! Nogmaals onze excuses en wij zullen dit meenemen en bespreken met het team. Lobi, Team Nani

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, had wel teveel besteld. 1 kleine roti is zat. Bezorging zou langer dan een uur duren, maar ze waren er al na 50 minuten, dus toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Voor het eerst besteld hier maar gaan we zeker vaker doen!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging in Noordwijkerhout en het smaakte weer heerlijk!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in een woord HEERLIJK!.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geniaal

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van goede kwaliteit, zowel voor kids als volwassenen. En er staat op de tas met eten altijd een leuke groet! Dat laat de klantvriendelijkheid zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling viel alleen tegen qua tijdigheid van levering. Ruim 30min na de bevestigde tijd. Een update was wel netjes geweest en had een betere beoordeling opgeleverd. Het eten smaakt prima en heeft die lekkere Surinaamse smaken. Top!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd goed. Jammer dat de bestelling 45 minuten te laat was en dat er ook nog een gerecht niet bij was. Dat werd wel snel nageleverd maar de snelheid en kwaliteit van de bezorging verdient meer aandacht zeker gezien het feit dat ik ruim op tijd had besteld.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!!! En het is altijd perfect lekker!!!! Goed bezig 😄

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige smaak en een topservice! Vlak voor de avondklok nog eten kunnen bestellen, wat fijn was. Misschien wel de lekkerste Nasi Rames die ik ooit gegeten heb!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer en wag een service met de sambal terwijl het gewoon op de kaart stond. Heel erg lief! Even een pluspunt...ook heel fijn dat jullie de bezorgkosten vanaf 10.00 hebben gedaan ipv 20. Bestel je toch sneller voor Dank je wel voor het heerlijke eten en de gezellige tas!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker. Loempia top, sate super, pittige hot wings het einde. Helaas waren het broodje rundvlees en pittige kip al geheel afgekoeld. Dit hebben dus niet geheel opgegeten omdat het niet meer smaakte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!! Wij zijn fan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhouding frites-heel veel/kip-minder dan de vorige keer was jammer. Maar het was weer heeeeel lekket😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom top, erg lekker gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Smaakvol en goed heet bij aankomst.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging waren fantastisch. Niks op aan te merken. Het eten was er optijd en smaakte heerlijk. Bezorging was ook heel vriendelijk !

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!! Enige puntje van kritiek is dat ik had gezegd dat het eten 18.15 er moest zijn maar het was er al om 17.45 maar nog niet iedereen was er die mee at. Voor de rest een dikke 10

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een woord geweldig

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was lekker en nog goed warm. Bakkeljauw lauw en enigszins taai. De kruiden op de patat werd gewaardeerd en de loempia waren knapperig met pittige saus

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!! Even een reisje naar Suriname 🇸🇷

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En snel bezorgd :)

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig, altijd goed en snel.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en goede service

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en precies op tijd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti rol was super! De nasi met kip kerrie was lekker. De boontjes waren wel vrij zacht en wat waterig. Zou wat knapperiger mogen. Tip voor het zuur erbij; de 2 plakjes komkommer niet op de nasi leggen. Maak het gerecht dan liever iets duurder en doe er een paar plakjes komkommer apart bij. Blijven ze knapperig ;-) Verder fijn adresje hoor!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bara en sate waren geweldig zoals altijd helaas was de patat erg slap. De bezorging was 15 min later als besteld maar dat maakte voor ons niet uit en de bezorger bood keurig zijn excuses aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie bara, zeker niet vers, druipend van het vet. Vulling wel erg lekker. Saoto soep was niet te eten, véél te zout... Helaas dit keer echt niet goed

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nani:Thanks Kees!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, lekker eten, en niet te duur. Bami met saté, meerdere soorten vlees, kouseband en Bara, heerlijk. En nog wat over voor dag 2 !

Reactie van Nani:Beste Rene, Wat fijn dat alles heeft gesmaakt en natuurlijk top dat je er 2dagen van kunt eten! tot snel weer :-)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vind Nani top. Ik eet meestal te veel, want te lekker. Kindermenus gaan helemaal op, maar missen wel groente. Vandaag was de bakkeljauw helaas te waterig. Ook vorige keer toen ik een broodje bakkeljauw nam was deze niet top (niet smaakvol). Terwijl dit 1 van.mijn lievelingsbroodjes is.

Reactie van Nani:Beste Yuri! Bedankt voor je beoordeling en eerlijke mening! Goeie tip van de groentes toevoegen aan de kids menu's. we vinden hem zelfs zo goed dat we vanaf nu bij de Kids Menu's met nasi, bami & witte rijst groentes zullen toevoegen! Wat betreft het broodje bakkeljauw vinden wij dit jammer om te horen. Ik zou zeggen volgende keer nog is bestellen en dan krijg je het broodje van ons en dan hopen wij natuurlijk dat die weer smaakt zoals u van ons gewend bent! #BigiBrasa

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk Surinaams eten zeg. Ik kom van origine uit Amsterdam. En daar vaak authentiek Surinaams gegeten bijv mijn diensten als Brandweerman. Nani is echt gelijkwaardig qua smaak, kruiden en gaarheid. Wij zijn super blij met jullie in Noordwijk!

Reactie van Nani:Beste Bas, Wat een compliment! We hopen je snel weer te zien #Lobi

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

Reactie van Nani:Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het weer heeft gesmaakt :-)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Nani:Bedankt voor de 5 sterren! #Lobi

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten kwam snel, was lekker warm en was méér dan voldoende voor 1 persoon (bami kip ketjap). Ik had de banaan met saté als 'toetje' bedacht, maar was minder zoet dan ik had verwacht. Desondanks wel lekker!

Reactie van Nani:Bedankt voor je beoordeling en wat fijn om te horen dat alles heeft gesmaakt! Misschien moeten we toch is maar gaan nadenken over een lekker toetje. Tot snel weer! :-)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij gaan zeker vaker bestellen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Voor jullie!

Reactie van Nani:Super! tot snel weer :-)